O nama

Kompas komerc osnovan je davne 1990. godine. Iskustvo dugo tri decenije nas je naučilo da prepoznamo potrebe naših klijenata i da im obezbedimo sve što je potrebno za nesmetan i uspešan rad.

Široka izbor tonera, ribona, svih vrsta obrazaca, papirne galanterije, kao i ostalog potrošnog materijala, čini Kompas komerc jednim od distributera kancelarijskog materijala sa najvećim obimom ponude.

Svi naši proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijeg repromaterijala poznatih svetskih proizvođača, što garantuje njihov visok kvalitet i zadovoljstvo korisnika.

Naš veleprodajni i proizvodni pogoni se prostiru na preko 1500 m2 površine, a nalaze se u Zemunu, na dve lokacije.

Trudimo se da konstantno unapređujemo poslovanje, stoga iz dana u dan širimo asortiman robe. Naš cilj su zadovoljni klijenti sa kojima ćemo ostvariti dugoročnu saradnju.

Sopstvena proizvodnja dorade papira

Pre više od 20 godina, prateći razvoj industrije i lokalne potrebe, započeli smo proizvodnju zasnovanu na doradi papira. U ovom procesu bili smo vođeni praksom i iskustvom holandske kompanije TPD, liderom na tržištu Evrope u ovoj delatnosti.

Direktni uvoznik kancelarijskog materijala

U širokom asortimanu robe koju imamo u ponudi nalazi se veliki broj proizvoda koji su namenjeni kancelarijskom poslovanju. Kompas komerc je direktni uvoznik kancelarijskog materijala, stoga je naša cenovna ponuda visokokonkurentna na teritoriji Srbije.

U ponudi imamo na desetine hiljada artikala, od kojih je trenutno svega par hiljada dostupno u webshop-u.

Ako imate potrebu za većom količinom proizvoda na godišnjem nivou biće vam potreban pouzdan partner koji nudi najpovoljnije cene za nabavku kancelarijskog materijala.

U ponudi imamo i sredstva za dezinfekciju i održavanje higijene prostora, kao i mesečnu dostavu osvežavajućih napitaka za vaše zaposlene.

Cene su izuzetno povoljne, a za više informacija budite slobodni da nam pošaljete upit.

Kompas Komerc ne isporučuje samo robu i materijale, mi podržavamo vaše poslovanje!
Cilj svake naše saradnje jeste obostrano unapređenje i zadovoljstvo. U prilog tome govore i sledeće činjenice:

Kompas komerc poseduje međunarodne standarde Sistema menadžmenta kvaliteta (QMS), koje izdaje Međunarodna organizacija za standardizaciju (ISO) – 9001 i 140001.

Kompas komerc poseduje vodeći asortiman proizvoda na tržištu. Više od 10 godina bavimo se doradom papira i isporučujemo proizvode visokog kvaliteta po najpovoljnijim cenama.

Bilo da ste vlasnik kompanije ili brenda, bavite se preradom, daljom prodajom ili štampanjem; bilo da ste dizajner, arhitekta ili inženjer, naša ambalaža, specijalni i grafički papiri pružiće vam sve što vam je potrebno za kvalitetan i uspešan rad.