Proizvodi iz sopstvene proizvodnje

Papiri za plotere

U zavisnosti od širine papira koju vaš ploter podržava, Kompas Komerc proizvodi rolne za plotere odgovarajuće širine.

  • Papir za kopiranje 914mm/150m 80g fi 76mm
  • Papir za kopiranje 841mm/150m 80g fi 76mm
  • Papir za kopiranje 650mm/150m 80g fi 76mm

U našem proizvodnom programu papira za plotere nalazi se veliki izbor nepremaznih papira od 80, 90 i 120 gr/m2, širine od 210 do 1067mm. Papiri za plotere su proizvedeni od visokokvalitetnog papira vodećih evropskih proizvođača, u skladu sa propisima o zaštiti životne sredine. Odgovaraju ploterima brendova HP, Canon, OCE, Epson i drugi.

Nepremazni papir za plotere ima široku primenu u štampi crno-belih i linijskih crteža u boji (kolor štampa), što odgovara zahtevima visoko kvalitetnog prikaza tehničkih crteža.

Naši partneri i svakodnevni klijenti su projektantske kompanije iz oblasti građevine, mašinstva, arhitekture, svih obima poslovanja. Uspešnu saradnju ostvarili smo i sa kopirnicama koje podržavaju ovaj segment industrije, sa univerzitetima, školama i drugima.

Paus papir u rolnama i risevima

Paus papir je bezdrvni papir. U zavisnosti od težine paus papira koja ukazuje na gustinu, on je visokoprovidan do poluprovidan, pa je tako idealan za precrtavanje ili neku vrstu zaštite.

Mi proizvodimo paus papir u rolnama težine 92gr, u dužinama 20/50/100m. U našoj ponudi ćete naći najveći izbor širine rolni: 90/110/297/320/420/450/594/610/620/650/750/841/914/1.067mm
Paus papir u risevima definiše se prema formatu A1, A2, A3, A4, B1, B2. U risu se nalazi 250 ili 500 listova, a u pakovanju dolazi 5 riseva.

Tipična područja primene paus papira su tehničko crtanje, kreativna štampa, ambalaža i pakovanje, oblaganje različitih proizvoda, proizvodnja različitih vrsta nalepnica i sl. Odličan je odabir za umnožavanje arhitektonskih nacrta i umnožavanje rukopisa.

Fascikle

Kompas Komerc proizvodi hromokartonske fascikle sa klapnom koje imaju široku primenu u svim delatnostima. Jednostavne kartonske fasikle jedne su od najčešće korišćenih vrsta fascikli u poslovanju. Jednobojna pozadina i premaz kartona dozvoljavaju pisanje po koricama.

Tipična primena kartonski fascikli sa klapnom ili pantljikom je u svim industrijama koje zahtevaju organizaciju dokumentacije, pa se najviše koriste u pravnim, knjigovodstvenim i administrativnim službama.

Veoma su popularne kao obavezni materijal u advokatskim kancelarijama, knjigovodstvenim agencijama, fakultetima i sl.

U našoj ponudi nalaze se fascikle sa klapnom od 230gr i 280gr u beloj, žutoj, plavoj, zelenoj i crvenoj boji. Takođe, proizvodimo i fascikle sa keper pantljikom dužina 75 cm i 90 cm.

Registratori

Registratori koje proizvodimo po najpovoljnijim cenama koriste se za privemeno skladištenje i uvezivanje listova papira.

U pitanju su kartonski registratori sa zaštitnom kutijom. Uložak i kutija registratora izrađeni su od lepenke. Sa spoljašnje strane su plastificirani i ojačani metalnom lajsnom. Dostupni formati su A4 i B5. Širina rikne 50mm/5cm i 80mm/8cm.

Registratori imaju široku primenu u svim granama poslovanja i jedan su od nezamenljivih elemenata kancelarijskog materijala.