Specijalni zahtevi i tenderske ponude

Kompas Komerc svoju ponudu prilagođava zahtevima klijenata. U standardnoj ponudi, u okviru webshop-a, nalazi se više od 2000 proizvoda, međutim, realna ponuda broji više desetina hiljada proizvoda koji su dostupni na upit, u velikim količinama, pod drugim uslovima.

Prepoznati smo kao pouzdan dobavljač na teritoriji cele Srbije. U mogućnosti smo da obezbedimo veliki broj artikala, po najpovoljnijim cenama na tržištu, sa jasno definisanim uslovima – rokovima isporuke i valutom plaćanja.

Kao generalni distributer za širok program proizvoda, velikim kapacitetom sopstvene proizvodnje i odličnom saradnjom sa partnerima, naša ponuda je veoma konkurentna na tržištu.

Ukoliko razmišljate o godišnjoj nabavci papira, kancelarijskog materijala, tonera, sredstava za higijenu, pa i tehničkoj opremi pošaljite nam upit. Kreirajte listu artikala koji su vam potrebni i naznačite količine na godišnjem/mesečnom nivou. Na osnovu podnetog upita dobićete ponudu sa najbojim uslovima.

Prednosti sklapanja ugovora o snabdevanju kancelarijskog materijala

Proizvodi koji se najčešće nalaze u tenderskim ponudama

U našem dugogodišnjem poslovanju specijalizovali smo se za tenderske kupce, za čije potrebe možemo da obezbedimo veliki broj artikala pored onih koji su standardno dostupni u našoj ponudi. Iz širokog asortimana robe koju nudimo našim klijentima u tenderskim ponudama najčešće se nalaze:

Kancelarijski materijal

Markeri, hemijske olovke, korektori, fascikle sa 11 rupa, samolepljivi blokčići, koverte, toneri i drugo

Papiri

papir za kopiranje, papir za plotere

Oprema

Štampači, kase, monitori

Sredstva za higijenu

Sredstva za dezinfekciju, sredstva za održavanje higijene

Osveženje

Raznovrsna ponuda kafe, čajeva, vode, osvežavajućih napitaka.

Tražene artikle nudimo po najpovoljnijim cenama na tržištu, po unapred definisanim uslovima, rokovima isporuke i valutom plaćanja.

Uspešni tenderski projekti

Uspešne tenderske projekte ostvarili smo sa:

Državnim institucijama i lokalnim samoupravamam
Školama
Fakultetima
Bolnicama
Domovima zdravlja
Bankama
IT kompanijama
Lokalnim proizvođačima

Ako razmišljate o tenderskoj nabavci papira, kancelarijskog materijala, tonera, sredstava za higijenu, napravite listu artikala koji su vam potrebni, kao i okvirne količine na godišnjem ili mesečnom nivou. Pošaljite nam listu. Na osnovu podnetog upita potrudićemo se da vam u što kraćem vremenskom roku izađemo u susret, sa najboljim uslovima.

Sklapanje ugovora o snabdevanju na godišnjem nivou ima višestruke prednosti: omogućava vam da imate jasan uvid u troškove, a cene su unapred definisane i fiksne tokom perioda trajanja ugovora.

Preporuke klijenata

Naša mreža partnerstava se konstantno širi

Kontaktirajte nas kako bismo stvorili uzajamnu vrednost, povećali profitabilnost i smanjili troškove vašeg poslovanja u partnerstvu sa našim.